Ha nascut un moviment

Catalan translation of A movement is born del blog d’AdBuster

Mentre #OCCUPYWALLSTREET s’estén por el país, la gent se’n va adonant: és hora de viure!

Kevin , 06 Oct 2011
Policies protegint la icona més important de Wall Street, mentre #OccupySanFrancisco se n’apunta una, ocupant una sucursal del Chase Bank. foto: David Shankbone & Stephen Lam/Reuters



Agitadors, somiadors, revolucionaris,

#OCCUPYWALLSTREET s’està estenent amb gran terrabastall pels Estats Units, amenaçant amb transformar-se en un moviment nacional en tota regla. Canalitzant la no violència de l’aixecament de l’egípcia Plaça Tahrir, i les decisions preses des de baix a les acampades espanyoles i catalanes, prometem acabar amb la corrupció monetària de la nostra democràcia.

#OCCUPYWALLSTREET entra aquest dissabte en la seva tercera setmana... veniu al migdia i quedeu-vos tot el cap de setmana... o aneu a una de les més de cinquanta ocupacions organitzades arreu dels Estats Units.

El nostre moviment de democràcia popular està preparat pels propers tres grans moments:
  • El 6 d’octubre, milers de nosaltres ens en anem a la capital i ocupem Washington D.C. (#OCCUPYDC). Descobreix el pla a october2011.org
  • El 15 d’octubre, el moviment esdevé mundial...consulta-ho a 15october.net
  • I el 3 i el 4 de novembre, en tenim una de pensada per quant els liders del G20 es reuneixin a França.
És l’hora de viure!

Per la naturalesa,
Seu dels Agitadors Culturals.

PD:
Per a fer-te una idea del sentir visceral de #OCCUPYWALLSTREET, verifica els enviaments de OccupyTVNY i els minidocumentals «Som el 99%» i «Ningú Pot Predir el Moment de la Revolució». A més, val la pena llegir l’article d’opinió de David Graeber a The Guardian i l’artócle de Nathan Schneider a The Nation.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada