Ei G20, que arriba en #RobinHood

Informe tàctic #16 d’AdBusters -Adbusters , 26 Oct 2011  

 
INFORME TÀCTIC #16 D’ADBUSTERS
Ieps! Com anem rebels, redemptotrts i creients de la causa global,
En el moment més àlgid de la revolta del 1968 als Estats Units, els manifestants van anunciar "l’inici d'una nova època".  I, a aquest estirabot, Zbigniew Brzezinski, l'assessor de seguretat nacional del president dels Estats Units, va respondre que les protestes no eren més que "un irrellevant singlot històric". I de fet, la primera revolució mundial que el món mai havia vist, es va apagar de sobte. I ningú sap ben bé per què va ser.
De moment, #OCCUPY la màgia d’aquells temps i l’atenció del món. Tot sembla possible. I hem assistit a un canvi suau de règim als Estats Units, parit pel ressorgiment de l'esquerra política d’arreu del planeta.
En apropar-se l'hivern, molts ocupants seguiran llaurant a llarg plac, d’altres se n'aniran a casa fins a la primavera i canalitzaran les seves energies en múltiples projectes. Moltes de les grans idees per al rejoveniment i la millora del món que han estat circulant durant aquestes jornades esdevindran fum. La revocació de la personalitat corporativa, la decomercialització dels béns culturals comuns, la separació entre política i diners, el naixement del Partit del Valor Real als Estats Units ... formen part d’un projecte que toca de peus a terra i que porta un llarg camí recorregut.
I ara, com tantes altres vegades, anem a protagonitzar una explosió mundial que ens recordi accions com la Marxa Mundial contra la guerra de l'Iraq de fa vuit anys. La propera explosió pot ser aquest proper dissabte, quan en #ROBINHOOD colpegi al G-20. Imaginat uns quants milions de persones aixecant-se i enviant un missatge als líders del G-20 reunits els dies 3 i 4 de novembre a França: "Aquest debat entre austeritat i estímul que ens heu encolomat no va amb nosaltres ... És obvi que no teniu ni la més refotuda idea de com treure'ns d'aquest embolic econòmic que ens heu imposat. Per tant, us diem el què volem que feu: transformeu radicalment aquest capitalisme de casino, imposeu una taxa de l’1% en totes les transaccions financeres i el comerç de divises i destineu-lo a millorar les vides dels més necessitats del planeta. "
Ja s’han anunciat Marxes #RobinHood en més d'una dotzena de ciutats d’arreu del món. Proposa-ho a la teva assemblea general ... i després crear alguns anuncis fàcils de captar per la gent i marxem plegats aquest dissabte... Aprofitem el G20!
Aquest podria ser el primer aixecament global contra el sistema financer... i el primer fruit parit pel moviment global.
Pels salvatges,
Quarter General dels Agitadors Culturals
P.S. Dimarts, els manifestants no violents d’ #OCCUPYOAKLAND van ser assaltat amb gasos lacrimògens, bales de goma i granades de flash. Aquí teniu un bon recull d’imatges de la violència policial. El mateix dia, #OCCUPYATLANTA va ser embargada i van ser arrestats més de 50 manifestants. La contrarevolució dels diners ha començat, però el nostre compromís amb la no violència guanyarà.
Traduït per les Brigades de Traductors translatorbrigades@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada