Una piulada migdiada: Les coses del dia... #fb

Començo amb una reflexió personal que suposo que, tard o d’hora es convertirà en apunt de bloc:

“La subtilesa japonesa no ha suportat l'impacte d'Hiroshima. I la natura potser els està tornant a la cívica simplicitat del sol naixent”

Una reflexió que ha trobat l’espurna que me l’ha tret del cap en un bon article, potser un xic massa occidentalitzat, del diari El Pais d’avui.

Això sí, darrere el Japó, potser és el món qui haurà d’aprendre a humanitzar-se i humiliar-se un xic en el bon sentit.

Però aquesta reflexió inicial, no em treu d’altres informacions que m’han cridat l’atenció, com ara la capacitat de l’Enrique Dans de sintetitzar un dels debats més interessants en el món de l’edició i la publicació literària: Web or dead, this is the question!

Per seguir amb l’esport de moda a Barcelona –si més no, per la bullidera del partit del 9 d’abril a Montjuïc. Els 16.7 milions de l’USAP s’enfronten als 20.8 milions del Toló. Bona transparència informativa. I do!

I acabo amb una remor recurrent de fons que es materialitzarà aquest dissabte a la seu social dels castellers de Barcelona: La Viquipèdia fa 10 anys i, com no pot ser d’altra manera, l’enciclopèdia col·laborativa ho celebra en la seu d’una activitat tradicional, però ultramoderna, els col·laboratius castells.

1 comentari:

  1. Dóna la sensació que Twitter s'està convertint en un hipermercat informatiu alhora que en un gran centre d'interacció. Gran, molt gran tot. Potser massa. Pot ser estressant tanta i tanta piulada efímera i multi-hiper-temàtica. On arrivarà ?

    ResponElimina