Surfejos de divendres: recull d'apunts internàutics

Començo fent la nina rusa amb la gent de betesiclics.com, que fan un recull molt interessant, per seguir després cap a Itàlia per parlar de les trapelleries del geni de l'entrevista falsa. Ai, que et farem pam pam al culeeet!!!

Agafem l'avió imaginari per plantar-nos allà on en Julio Verne va començar el seu viatge al centre de la terra, però nosaltres anem a fer un viatge al centre de la "revolució invisible" (aquesta me la guardo al lector que sembla bona).

Tornem ara a la flada del Montseny i trenquem una llança a favor del Manifest per un nou excursionisme cinetífic que presenta el privilegiat cervell d'en Francesc Roma i, sense aturar-nos ni un segon, apressem un xic el pas per mirar-nos el món àrab des de Barcelona i prendre consciència de la falsedat de les nostres pors.

I, de tant que em moc, no puc estar amb la xicota prenc l'ordinador i utilitzo l'eina dels de Girona, però, ai làs, quin gran fracàs. Val més que em recuperi amb bons consells i adequats, abans d'apropar-me a Santboi, que la Santboiana s'hi juga molt.

2 comentaris: