Llegit en dimarts

SENSE PÈLS A LA LLENGUA:
"el projecte independentista només té sentit amb una vocació majoritària: Catalunya no assolirà la plena sobirania fins que no ho consensuï el 51% de la seva població, i aconseguir aquesta xifra màgica requereix un tarannà obert, dialogant, integrador, flexible i pactista" - Francesc Puigppalat (NacioDigital.cat)

UNA FLOR PER PRIMAVERA:
"La rencontre de la 24e journée du Top 14 entre Perpignan et le Racing-Métro, prévue le 14 ou le 15 avril prochain, aura bien lieu au Camp Nou à Barcelone." - La USAP a Can Barça!!!

EL GOVERN DELS MILLORS:
"MADÍ I EL TRESORER DE CONVERGÈNCIA PLEGUEN DELS SEUS CÀRRECS"

ENS CAL UNA NOVA PENYA GRAN:
'Durant els anys vint i abans i tot, (...) va ser molt important la Penya Gran, també anomenada Penya d'en Borralleras (Joaquim Borralleras), amb grans noms destacats com Josep M. de Sagarra i Josep Pla. De fet, hi havia tothom que tingués un cert relleu intel·lectual dins la Barcelona de l'època. La tertúlia marcava els gustos i les influències dels corrents europeus en l'art i en la cultura de la Catalunya de l'època. Fou importantíssima en aquest sentit.' - Jordi Cassasas en motiu dels 150 anys de l'Ateneu Barcelonès (a Vilaweb).


ELS MIRALLS D'EN JULIAN: http://labs.vis4.net/wikileaks/mirrors/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada